Nordström eduskuntaan!

Pia Nordström /

64 päivää eduskuntavaaleihin ja alan pitää viikoittain blogia ajatuksistani. Olemme jo käynnistäneet kampanjan ja hyvällä sykkeellä olleet liikkeellä.Tahti tiivistyy koko ajan ja maaliskuussa olemme päivittäin liikenteessä joko tapahtumissa, paneeleissa, kahvittelemassa tai keskustelemassa.

Olen lähtenyt ehdokkaaksi, sillä pitkä urani kirurgina sekä lääkärinä erilaisissa terveydenhuollon johtotehtävissä luonnostaan tarjoavat mahdollisuuden hyödyntää kokemustani ja osaamistani kansanedustajana eduskunnassa. Aikuiset lapseni ovat maailmalla ja aviomieheni kannusti minua toteuttamaan unelmani. Eduskunnassa haluan olla kehittämässä suomalaista hyvinvointia.

Hyvinvointialueet ovat aloittaneet toimintansa nyt alkuvuodesta ja niitten eteen on tehty paljon työtä niin alueellisesti kuin valtakunnallisesti. Valmistelua on tehty huolellisesti, mutta tekemistä riittää. Nyt jo heti alussa on monen sadan miljoonan lisärahoitustarve kaikilla yli 20 hyvinvointialueella. Rahoituksen tulee turvata ihmisen hoivaa ja hoitoa. Päätöksentekoon tarvitaan todellisia SOTE (sosiaali- ja terveydenhuolto) ammattilaisia, joilla on syvällistä ymmärrystä alasta ja näkemystä rahoituksesta. Näitä minulla todella on.

Haluan luoda tulevaisuudenuskoa ihmisille. Oikeat keinot ratkaista asiat parhaalla mahdollisella tavalla on avain kehitykseen. Olen pitkän työurani aikana kohdannut eri alojen SOTE-ammattilaisia kaikilla tasoilla ja huomannut, että motivoitunut ja ammatistaan ylpeä ihminen on paras tae sille, että ihmisten oma hyvinvointi heijastuu potilaan parhaaksi.

Olen valmis tekemään työtä sen eteen, että kaikilla ihmisillä vauvasta vaariin luodaan edellytykset elää hyvinvointiyhteiskunnassa elämänarvoista elämää. Tähän on olemassa resepti. Tuon inhimillisellä otteella pätevyyttä eduskuntaan. Siksi olen ehdolla eduskuntaan. 💜

Kategoriat: Blogi

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *