Rahat ja henkilöstö puhuttivat Lääkäriliiton vaalipaneelissa Tampereella. Lääkärilehti, 23.3.2023

Pia Nordström /

Lääkärilehti 23.3.2023. Linkki uutiseen tekstin lopussa.

Olen lähtenyt ehdolle eduskuntaan, koska terveys on tärkein.

Sosiaali- ja terveydenhuollossa tehdään arvokasta työtä. Terveydenhuoltoa, sen saatavuutta ja laatua sekä henkilöstön riittävyyttä ja jaksamista pitää parantaa. Vankalla kokemuksellani lääkärinä ja kirurgina haluan vaikuttaa yhteiskunnassa siihen, että hyvinvointiyhteiskuntamme takaa myös tulevaisuudessa laadukkaat ja vaikuttavat sosiaali- ja terveydenhuoltopalvelut.

Ihmisen aina vauvasta vanhukseen, tulee saada matalalla kynnyksellä kontakti perusterveydenhuoltoon. Tällöin vaivat ja sairaudet saadaan hoidettua niiden pahentumisen sijasta. Taataksemme laadukkaan hoivan ja hoidon tulevaisuudessa, tulee hyvinvointialueiden hyödyntää julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin osaamista. Tulevaisuudessa meidän tulee erityisesti keskittyä purkamaan päällekkäisyydet, yhtenäistämään laatukriteerit sekä tavoitteet ja kohdentamaan rahoitus oikein. Tällöin voimme varmistaa, että terveydenhuollon rahoitus keskittyy laadukkaaseen hoitoon ja hoivaan.

Nyt on oikea aika vahvistaa ja kehittää terveyttä sekä hyvinvointia edistäviä palveluja. Kirurgin tarkkuudella haluan, että rahoitus on kestävällä pohjalla. Lääkärinä keskityn aina ihmiseen!

Osallistuin keskiviikkona 22.3.2023 Lääkäripäivien vaalipaneeliin. Lue Lääkärilehden kirjoittama artikkeli paneelista klikkaamalla tästä.

Hyvää viikonloppua ja mukavia lukuhetkiä!

Kategoriat: Blogi

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *